Project Description

Specialist Acne

Boek deze behandeling

Specialist Acne

Boek deze behandeling

Verwennerij voor lichaam en geest

Huidanalyse
Na een grondige huidanalyse waarbij huidtype en vorm van acne bepaald wordt, zal bekeken worden welke behandeling het beste resultaat zal geven.

Cliniccare Pure Peel

De Cliniccare serie is ontwikkeld na samenwerking tussen huidtherapeuten, cosmetologen en dermatologen, speciaal voor de problematische acnehuid. De producten van Cliniccare zijn hypoallergeen en bevatten zo weinig mogelijk, tot geen, kleur- en geurstoffen. De serie bestaat onder andere uit lotions, crèmes en reinigingsproducten.
Aangezien acne zal toenemen door verkeerde voeding, geef ik na afloop van de eerste behandeling een duidelijk voedingsadvies.

Voor een blijvend resultaat dient de acnebehandeling zes keer herhaald te worden.

30 minuten €32,00

60 minuten € 60,00

“Als u wilt ontspannen, kijk dan naar de wolken die voorbij trekken als u op het gras ligt, of ga voor de kreek zitten; gewoon niets doen en die stille momenten hebben is wat het lichaam echt verjongt … ”.

EMMY • SCHOONHEIDSSPECIALIST

Behandelingsindicatie Cliniccare:

Cliniccare Pure Peel wordt gebruikt ter verwijdering van acne en black heads.

Actieve ingrediënten Pure Peel Cliniccare:
Salicylzuur: Dit zuur wordt gewonnen uit de bast van de wilgenboom. Door de lipofiele eigenschappen dringt dit zuur dieper in de huid, hierdoor ontstaat een hoge effectiviteit bij de acnebehandelingen. Wegens de anti-inflammatoire eigenschappen is dit zeer geschikt voor de gevoelige huid, bijvoorbeeld bij rosacea. Vergeleken met andere fruitzuren heeft he een zeer licht verdovende werking.
Melkzuur: Dit zuur is het mildste fruitzuur van alle fruitzuren. Het verbindt water aan zich waardoor de collageensynthese wordt gestimuleerd.
Glycolzuur: Dit zuur wordt gewonnen uit suikerriet. Het exfoliëert en stimuleert de opperhuid en zorgt voor een huidverjonging. Het verwijdert dode huidcellen van de opperhuid en geeft een nieuwe stralende huid.

Acnebehandelingen
60 minuten: Prijs: €60,00
30 minuten: Prijs: €32,00

– Huidanalyse / intake gesprek met cliënt (alléén eerste behandeling)
– Oppervlaktereiniging
– Aanbrengen van Pure Peel
– Onzuiverheden verwijderen
– Kalmerend masker
– Nabehandeling
– Thuisadvies
– Voedingsadvies

Deze Acne behandelingen worden vergoed door een aanvullende verzekering.