Project Description

Sportmassage

Boek deze behandeling

Sportmassage

Boek deze behandeling

Verwennerij voor lichaam en geest

Sportmassage voor sporters, maar ook voor niet-sporters!
Een sportmassage kan zowel preventief als tegen spierpijn en blessures worden ingezet. Bovendien biedt een sportmassage bij vermoeidheid en overbelasting een uitkomst. Door bijvoorbeeld veel in dezelfde houding te zitten of werken, kunnen spierklachten ontstaan. Deze klachten zitten meestal in de nek, rug en schouders. Maar ook door stress kunnen klachten ontstaan. En wat dacht u van RSI-klachten…? Door een sportmassage ontspannen de spieren, hetgeen verlichtend werkt en waarmee verdere schade wordt voorkomen. Een sportmassage kan dus zowel stimulerend als ontspannend werken.

Spieren preventief laten masseren, vermindert de kans op blessures. Voor het losmaken van de spieren is 1x per week een sportmassage of 1x per 2 weken voldoende.

Ik geef zowel een korte als ook een lange sportmassage, bovendien kunt u bij mij terecht voor intapen na blessures:

Deze korte sportmassage verbetert uw doorbloeding waardoor de conditie van uw spieren zich zullen verbeteren of herstellen. Bovendien zullen afvalstoffen sneller worden afgevoerd.

Korte sportmassage, 30 minuten 
Prijs: € 30,00

Deze lange sportmassage geeft net dat beetje extra om er weer vol tegenaan te kunnen gaan. Ook is deze massage aan te bevelen bij stramme spieren, spierpijn en (lichte) blessures door intensieve belasting.

Lange sportmassage, 55-60 minuten 
Prijs: € 60,00

“Als u wilt ontspannen, kijk dan naar de wolken die voorbij trekken als u op het gras ligt, of ga voor de kreek zitten; gewoon niets doen en die stille momenten hebben is wat het lichaam echt verjongt … ”.

EMMY • SCHOONHEIDSSPECIALIST