Project Description

Voetreflex massage

Boek deze behandeling

Voetreflex massage

Boek deze behandeling

Verwennerij voor lichaam en geest

Wanneer een voetreflex massage?

Bij deze massage wordt de denkwijze gehanteerd dat lichaam en geest met elkaar in evenwicht moeten zijn. Anders verwoord kun je zeggen dat bij de mens alle zenuwen en weefsels in het lichaam verbonden zijn met de voeten. Wanneer deze zenuwen en weefsels vanuit de voeten niet juist of niet volledig functioneren, ontstaan er blokkades in de natuurlijke energiedoorstroming. Het gevolg is dat er lichamelijke pijntjes kunnen optreden, of dat een persoon zich niet lekker voelt.

  • Voetreflexmassage 35 minuten

  • Voetreflexmassage 45 minuten

Deze voetreflexmassage helpt het lichaam te ontspannen en eventuele blokkades te verwijderen, zodat de energiedoorstroming bevorderd wordt. Hierdoor kunnen lichaam en geest weer met elkaar in evenwicht raken.
Bij voetreflexmassage wordt een drukpuntmassage toegepast, deze zorgt voor een algehele welbevinding van het lichaam en voor een betere doorbloeding van de bloedvaten. Hierdoor kunnen afvalstoffen beter worden uitgescheiden, hormonen zullen makkelijker in balans komen en de zenuwen zullen beter functioneren.
Therapeutisch zal een voetreflexmassage wekelijks worden aanbevolen

“Als u wilt ontspannen, kijk dan naar de wolken die voorbij trekken als u op het gras ligt, of ga voor de kreek zitten; gewoon niets doen en die stille momenten hebben is wat het lichaam echt verjongt … ”.

EMMY • SCHOONHEIDSSPECIALIST

Prijzenlijst voetreflex massages:

Voetreflexmassage, 45 minuten
Prijs: €35,00

– Intake gesprek
– Ontspannende voetmassage
– Voetreflexmassage
– Ontspannende na behandeling van de voet
– Afsluitend gesprek met thuisadvies

Voetreflexmassage, 35 minuten
Prijs: €29,00 (met tien ritten kaart van zes weken € 250,00)

– Intake gesprek
– Ontspanning van de voet
– Voetreflexmassage
– Ontspannende na behandeling van de voet
– Afsluitend gesprek met thuisadvies

LET OP:
Na afloop van de behandeling is het verstandig om enkele glazen water te drinken, waardoor de afvalstoffen makkelijker kunnen worden uitgescheiden.